måndag 22 mars 2010

Ung pirat Sverige skall träffas i helgenSveriges största politiska ungdomsförbund med över

20 000 medlemmar har förbundskongress den 26 till 28 mars i Uppsala på Uppsala Konsert & Kongress. Kongressen samlar hundratals Unga Pirater från hela landet för att debattera politik och staka ut vad Ung Pirat skall arbeta för under valåret 2010.


Partiledaren Rick Falkvinge kommer, att stanna till och hålla tal under förbundskongressen.


Förbundet Ung Pirat är Piratpartiets ungdomsförbund och Sveriges största politiska ungdomsförbund, en bred organisation som står för ett öppet informationssamhälle: delad kultur, fri kunskap och skyddat privatliv. Ung Pirat har över 20 000 medlemmar i 5 distrikt och ett 60-tal lokalavdelningar i hela landet. Vill även du bli medlem , så klicka till och skriv in dig i Ung pirat.

Till er som kommer att jobba som arrangörer av kongressen så har ni en snabbkurs, skriven av mig, hur en tar emot nya medlemmar på möten, event mm. Eftersom många av oss pirater är blyga så känns det för mig viktigt att ni kikar på snabbkursen.


Stefan Flod nuvarande ordförande i UP , på bild när han föreläser. Har denna vecka en mycket duktig praktikant med sig från Värmland Lucas Persson 14 år, på bild med sin laptop.
Du som har Twitter kan följa eller skriva om kongressen haschtagg #UPK2010hugs to you all from

pirate mom

....

Inga kommentarer: