lördag 13 mars 2010

Pirate mom, gråter inte längre, hon blir glad
Att lära känna pirater, jobba tillsammans ibla EU-valarbetet har skapat starka band. Mitt val att jobba tillsammans med de yngre inom Ung pirat och Piratpartiet är spännande. Många lämnar värmland för nya upplevelser i livet. Tobias Furhem, som här står med sin idol
Rick Falkvinge, åker nu till Irland och jobbar.
David Hakula har tagit steget över till SSU, grattis till dem som får en piratkraft. David står längst till höger i bilden med piratflaggorna. Han har deltagit på alla större event som vi haft i Karlstad, Värmland. Han är en mycket fin förebild för yngre, tillsammans med sin flickvän Nora som står bredvid honom.
Tommy Eriksson har valt att lämna piratpartiet. Tommy har gjort enormt mycket för piratpartiet under EU-valarbet. På bilden från Ung pirats årsmöte i Karlstad, säger vi hejdå till varandra han och jag. Jag känner en enorm stor Respekt för både David och Tommy som åker till karlstad och säger hejdå till oss, samt berättar varför de tar stegen iväg.
Min egen dotter Marie Axelsson, Maloki har flyttat ner till Göteborg. Det känns bra att hon åker iväg och upplever livet. På hennes bild, så packar hon ihop grejer från ett av våra lyckade event, Karlstad torg under EU-valarbetet.
Fast det händer fina saker i livet för mig i min piratresa. Erik Hogensköld har valt att komma tillbaka till Piratpartiet som vice VL för värmland. Han är en av mina ledare nu, hans bild är den svart/vita, lycka till med att försöka hålla pirate mom på mattan i Värmland *ler mycket gott*. *kuriosa* under våra event i Karlstad så krävdes det ca 5 pirater som gick i skift för att få mig att följa vad som bestämts. Men detta gjordes med både allvar, skratt och mycket glädje.
Känslan av att piraterna dyker upp igen är stark. Jag ser fram emot att börja valarbetet för Piratpartiet in i Riksdagen, som kommer att tillföra enorm kompetens i frågor som rör, integritet-kultur-kunskap. Sverige utvecklas med Piratpartiet.
Vi pratar om trådar på nätet detta är en beskrivning hur trådarna från mindre piratgrupper går ut i hela världen IRL, AFK, Köttvärlden.

2 kommentarer:

Fury sa...

Rättelse: Rick Falkvinge är inte min idol
Mvh
Tobias

Anne Kekki Forshaga sa...

Bra du rättar till min text.