fredag 23 oktober 2009

Piratpartiet Värmland har stora problem, vi behöver PirathjälpJag väljer att skriva som det är nu i värmland. vi har enorma problem och behöver hjälp från Pirater i Sverige.
Vår ledare i Värmland spelar ut oss mot varandra.

Till mig blev det sagt i telefon. Att några gillar dig med de flesta är förbannade på dig. Jag blev så rädd och ledsen, att jag vågade nästan inte gå på medlemsmötet. Ont i magen och övertygad om att jag som individ var hatad i Värmland.

Jag vill ta emot Rick och Anna med *glädje lust* när de kommer till Värmland. Jag vill tillsammans med piraterna i Värmland planera ett trevligt event runt deras besök.

Men jag kan inte jobba för pp till Riksdag nu. Eftersom jag ej vet vad vår ledare i Värmland gör eller säger till olika individer. Hur ska invånare i värmland få förtroende för pp när jag utstrålar rädsla och osäkerhet, när jag funderar på vad vår ledare sysslar med?

Till pirater i Värmland uppmanar jag att ni söker kontakt med varandra samt Jp Andersson och Maloki, om ni känner er kränkta och utspelade av PP Värmland ledare. Framför allt tro inte att ni är illa omtyckta av andra pirater, för det trodde jag. Jag vet att en del kan bli arg när jag utrycker mina åsikter men jag fick den uppfattningen att jag var hatad....*stor skillnad*. Så jag uppmanar er att kolla av med varandra gällande åsikter och synpunkter. För den historia som ni fått kanske inte alls stämmer med vad enkild pirat sagt och gjort.

Jag skriver denna blogg för jag kämpar för Piratpartiet in i Riksdagen.

Jag länkar in min tidigare blogg om Piratpartiet värmland bråk på Facebook

Jag länkar även in min tidigare blogg om PIRATPARTIETS ÖPPENHET I VÄRMLAND

....

4 kommentarer:

Michael sa...

Om detta stämmer, så är det oerhört tragiskt. Sånt här får verkligen inte hända i partiet. Får se vad ledningen har för idéer om att lösa problemet.

Postade länk till detta inlägg i PP forumet. Detta måste såklart ordnas upp på ett eller annat vis.

Anne Kekki Forshaga sa...

Tack för hjälpen Michael. Vi behöver hjälp med att få struktur och trygghet i Värmland igen.

Zillen sa...

Detta stämmer tyvärr väldigt bra in på vad som händer här i Värmland.

Vi vill se att den personen avgår med omedelbar verkan! Inte sitta kvar för att mysa med sitt oerhört stora ego!

Anonym sa...

Tillsammans står vi starka, vi tar stöd av varandra och vi ska vara stolta över att vi tog upp detta till ytan oavsett vad som händer nu.
Vi vet ju att vi har agerat rätt utifrån vårt hjärta. Vi vet att vi gör det för organisationens bästa!