onsdag 23 juni 2010

Riksdagskandidaterna vill ut med er pirater på torg och event

Här får du en kontaktlista så du kan skicka mail, ta med riksdagskandidaterna, när ni har event, flyersutdelning mm. Var inte rädd för att kontakta flera, ju fler som syns ute ju bättre för Piratpartiet

För så här är det: kandidaterna är våra officiella representanter och ska tåla att bli fösta både hitåt och ditåt av diverse intressen, så de tål att bli greppade och dragna i örat. Våra aktivister, däremot, är vanliga människor som har ett liv utanför partiet, och kan inte förväntas att bli dragna i örat utan vidare.

Så om du är en aktivist med tid över – var inte rädd att greppa tag i en lokal kandidat (från den här listan, förslagsvis) och göra dig själv till en del av dennes kampanjande. Om du är en lokal kandidat – var inte rädd att fråga om draghjälp i kampanjandet.

Kort sagt – var inte rädd för att ta kontakt. Kampanjande är en social sport, trots allt, och precis som med alla sociala sporter så är det de med bäst lagarbete som vinner. Och om det är någonting vi kan så är det lagarbete, eller hur?

...

1 kommentar:

Sargoth sa...

Jag håller helt med. :3