tisdag 22 juni 2010

Hej Pirat, våga vila, blir det tufft våga ta kontakt


Ett av mina viktigaste uppdrag i Piratpartiet är att stötta er yngre. Själv hämtar jag kraft från pirater som är viktiga för mig. Jag fångar glädje inom partiet, samt att jag skiter i alltihop mellan varven.

Hur mår du pirat? Sliter du hårt för att vi ska ta oss till Riksdagen? Får du återhämta dig mellan varven? Vad gör du för att få positiv kraft?
Vågar du bekräfta någon piratkompis? En bekräftelse kan vara guld värt, enkla ord som, bra gjort, eller tack för hjälpen.
Blir det tungt var inte rädd för att söka stöd hos pirater. Även jag finns som stöd för er, var inte rädd att söka kontakt med mig. Kan jag suporta genom att lyssna och finnas, så gör jag mitt viktigaste uppdrag för piratpartiet.
hugs from
piratemom

pirate.mom@piratpartiet.se

...

2 kommentarer:

Björn sa...

Tack! Kloka tankar inser jag nu när jag tänker efter. Att inte ta pauser och vila upp sig gör att man riskerar att luften går ur en alldeles, att man blir hängig/krasslig å småsur.

Själv har jag lätt att få perioder med flera dagar med ihållande irritationshuvudvärk som knappt märks men som gör det så svårt att fokusera och koncentrera sig på något längre stunder om jag bara kör på. Vilket gör att man bara blir hängande i allt man tänkt göra eller rent allmänt inte få något/speciellt mycket gjort. Vilket riskerar att man får prestationsångest när man inte kommer till skott när man vet att man har potentialen, att det inte är brist på talang och kunnande som är problemet.

Nu ska jag orda upp ett par småsaker jag borde blivit klar med för länge sedan, ta några dagar off och sedan get fit for fight igen!

Sargoth sa...

(hug)