torsdag 17 juni 2010

Piratpartiet kämpar för Svenskars frihet
Har i mitt arbete för Piratpartiet till Riksdagen träffat Svenskar, som kommit hit för att deras Regimer kontrollerar och övervakar dem samt lagrar information om enkild individ. För att de tror att Sverige följer grundlagen och regler till skydd för alla invånare, flertal har i samtal sagt att Vårt vackra land börjar skrämma dem.

Vi i Piratpartiet kräver att FRA-lagen rivs upp, görs om och görs rätt. Vi anser att detta är ett totalt oacceptabelt ingrepp i den personliga integriteten och att det hör till varje civiliserad statsordning att medborgarna garanteras rätten till privatliv och frihet från statlig övervakning
Lagen är en juridisk styggelse, fullständigt rättsvidrig och totalt ovärdig en modern demokrati, säger Rick Falkvinge och fortsätter: Så länge den finns kvar i sin nuvarande form är Sverige inte bättre än de diktaturer vi kritiserar för bristande hänsyn mot de mänskliga rättigheterna. Rätten till privatliv är en mänsklig rättighet, och Sverige har i och med denna lag i praktiken avskaffat denna rätt.

foto Hamer Saber
...

Inga kommentarer: