torsdag 11 mars 2010

Pirataktivism Karlstad, Värmland under våren

Bara vintern släpper sitt grepp om Värmland så kör vi igång med aktivism i Karlstad med Ung pirat och Piratpartiet. Självklart hittar ni på mer själva om ni vill.
Vi kommer att ses med jämna mellanrum under våren i Karlstad. Vi har planerat att träffas på mitticity för att fika eller äta lunch tillsammans.
Vi planerar också att träffas på puben/nattklubben Harrys för att ta Piratöl eller en kopp kaffe.
Tyvärr är åldersgränsen där 20 år och 18 år med studentleg.
Med livlig fantasi och mycket lekfullhet ska vi nog kunna trolla fram filmklipp om Piratpartiet. som vi redan provat en gång tidigare december 2009 . Det är bla detta gäng som planerat våren.
Under påsklovet då det samlas folk i Karlstad från hela värmland planerar vi flyersutdelning både för Ung pirat och Piratpartiet.
Till dessa aktiviteter kommer du att få en inbjudan genom facebook. vi gör ett event för varje aktivism. Så bli vän med Helena Birkeland Deje eller Anne Kekki Forshaga, så att vi kan bjuda in dig när något är på gång.
Kan tipsa om tjejträff Lördagen den 20 mars med Ung pirat Kil. Planeringen är ej klar än, men inbjudan kommer ut genom Facebook event. Vi ska prata lite om kroppspråk, självkänsla och leka lite med en kamera, kanske dyker upp något filmklipp även från det eventet.
..

Inga kommentarer: