fredag 14 maj 2010

Ung pirat Väst har kickat-off, nu är det PP Väst som skall ha ett av sina kick-off
Lördag 5 juni
10.00 - Drop in och mingelfika
(Tåg från Göteborg ankommer 11.07)

11.45 Officiell start

Under dagen kommer vi att ha workshops och aktiviteter för att öva upp det retoriska inom oss, hålla argumentationsövningar och en massa annat som kan tänkas hjälpa oss när vi siktar mot Riksdagen. Programmet kommer att innehålla aktiviteter för så väl vanliga medlemmar som funktionärer och kandidater i kommun- och landstingsval.
Enskilt arbete i storgrupp, ta gärna med egen laptop, penna papper,kamera, ljudanläggning mm. Du väljer själv vad du vill arbeta med.

Vi kommer att vara flera personer som aktiverar er under dagen bl.a. Göran Widham, Anne Kekki och distriktsledare Daniel Svensson. Se hur programmet växer fram eller var aktiv och påverka det på http://piratepad.net/kick-off-vast


Anmälan
sker med fördel på http://piratepad.net/gastande-kickoff-superkarlstad ange varifrån du åker samt om du har bil eller vill ha skjuts/ressällskap. Annonsera gärna ditt deltagande på evenemangssidan på Facebook. Bjud även in västpirater som ej fått inbjudan till FB eventen.

ca 20.00 Övergår vi till sociala aktiviteter. Eventuellt tillkommer ytterligare pirater tillresta för att närvara på söndagens aktiviteter. 6 juni Superkarlstad öppet event för alla .

...

1 kommentar:

Ocean Group sa...

Bra artikel, är bildgalleri mycket informativ, ger fler detaljer om berättelsen. Tack
kick-off göteborg