lördag 3 juli 2010

Pirater i Amedalen, och de är väl politiker som alla andra?


Glöm det, pirater är något nytt i Sverige. Jag hittade en blogg som stämmer i min tanke bana just nu . Politikernas och nördarnas rockfestival börjar nu.

Men glöm det! Det blir ingen rockfestival för er i år. Till er som åker för att vara i Almedalen en vecka, så vill jag säga ni är Piratpartiets insatsstyrka.

Hela gruppen tillsammans, varje individ i gruppen, kan vara stolt och sträcka på sig. Varför? Jo för du är piratpartiet i Almedalen. Du kommer att representera oss på fastlandet. Vi är många och vi är starka.

Fällor som du kan stöta på är:

Du kan bli för stöddig, jag fick åka till Almedalen, stöddiga pirater har vi så det räcker, bättre med en stark pirat. Att visa vår styrka kan du göra genom


Tro på piratpartiet och dess storhet i Sverige, vi har ju redan påverkat framtiden.

Tro på dig själv, om någon försöker plocka ner dig, från piratskeppet. Stanna kvar, sök trygghet i gruppen. Vår styrka och kompetens skrämmer andra partier.

Tro på att just du duger som du är, för vi är pirater och riksdagen får ta oss precis som vi är.

Tro på varandra och säg det, uppmuntra varandras kompetens.

Tro på piratsymbolerna som du har med dig, bär kläder, flaggor, märken mm med stolthet. Stolthet syns och sprider sig. Stolthet gör en liten sträckning i kroppen, Rick Falkvinge är enormt duktig på kroppspråk, fråga honom, hur en stolt pirat ser ut.

Tro på vad ditt hjärta säger om pp. Känn din kärlek till Sveriges utveckling och framtid. Det syns om du låter hjärtat tala. Fråga Calle Rehbinder om det, han vet, jag har blivit utbildad av honom och Jennie. I att låta hela kroppen leva och tala.

Men framför allt tro på piratpartiet . Det är ju framtiden vi kämpar för, tillsammans


Det optimala är om ni som grupp kan vara insatsstyrka, samt festivaldeltagare. Ha kul för fan, men helvete glöm inte bort, att vi har skickat er på ett viktigt uppdrag.

hugs from

pirate mom

...