onsdag 2 december 2009

Piratemum gråter nu


da00, Anders, Kim har fått mig att gråta inatt. Han åker till Dublin på Irland och ska jobba nu. För mig är du Anders. Du var jätteduktig på att samspela med oss på våra event. Du skötte musikanläggning, dator och skapade en *nice* piratstämning. Du är snäll, trevlig och lätt att sammarbeta med.
*kuriosa* Du sade ifrån en gång. Det var när jag och Maloki började med ett mamma-dotter bråk. Jag blev spak då och gjorde som du sa, slutade bråka. *pinsamt*

Jag gråter över alla piratvänner som *reser* vidare i sina liv. Att skiljas från er är en av mina svåraste uppgifter. Ni är fler som lämnat piratpartiet eller rest vidare i era liv till utbildningar och jobb. Ni fattas mig.
Ikväll gråter jag för alla er.
Men i min gråt finns en mycket stark känsla för er som individer. Jag tycker att det är värt gråten.

Det är en ära för mig att få vara Piratemum. Få möjlighet att träffa många intressanta pirapartister. Att få kämpa tillsammans med er för Piratpartiet. Att få skryta över er kompetens.

Piratpartiet är det bästa som har hänt Sverige. Riksdagen vi kommer nu med alla våra olika individer som vi är, en enorm kompetens och vår lust att utveckla Sverige

hugs from
piratemum

...

3 kommentarer:

Jonatan Kindh, aka Bengt Jonatan Gonte Kindh sa...

Oh, det känns som om du adopterar varende pirat, du är underbar! <3

Du får mig att önska att jag höll till i dina trakter och inte här nere i syd ;)

Anne Kekki Forshaga sa...

Tack, vad glad jag blir. Jag tror att det var piraterna som adopterade mig. Det växte fram en stark känsla när vi jobbade tillsammans. Det vi gjorde i EU valarbetet var så stort. Tillsammans fick vi pp till Eu. Det satte nog starka spår, band inom oss. vilka stora historiska händelser vi kunde åstakomma tillsammans.

Zillen sa...

Grattis da00 vilken möjlighet! Gott att du tar en sådan chans! Ha det gott och skicka adressen så kommer jag o dricker öl! ;)